El Sant Boi de softbol cau al camp del líder

L’equip de Xavi Civit perd la sèrie amb el CBS Rivas en la novena jornada de la Divisió d’Honor. Els propers partits són contra l’Antorcha de València a casa.

Imatge d’arxiu // Carles Cerdà

El CBS Sant Boi ha perdut la sèrie davant del CBS Rivas, líder, a Madrid. El marcador del segon partit ha estat igualat, però el conjunt santboià ha acabat caient. L’equip de Xavi Civit suma nou victòries i set derrotes després de nou jornades de la Divisió d’Honor de softbol.

L’equip madrileny s’ha imposat en el primer partit (8-1). El marcador del segon enfrontament ha estat molt igualat, però també ha finalitzat amb victòria local (4-2). El Sant Boi té nou triomfs i set derrotes, i baixa a la cinquena posició. Tot i així, està a prop de la zona d’accés a la Copa de la Reina (quatre primers) a la classificació. El Rivas segueix invicte.

Els propers partits del Sant Boi són contra l’Antorcha de València, rival directe, a casa en la penúltima jornada de la lliga regular.

Recomanacions personalitzades