El Sant Boi de beisbol aconsegueix una doble victòria a Navarra

L’equip de Candelario Díaz guanya la sèrie al camp del CBS Toros en la setena jornada. El proper rival és el Miralbueno Zaragoza a casa.

Imatge d’arxiu // Jordi Cortadella

Doble victòria del CBS Sant Boi a Navarra en la setena jornada de la Divisió d’Honor de beisbol. L’equip que entrena Candelario Díaz ha guanyat la sèrie al camp del CBS Toros. Els del Baix Llobregat es col·loquen amb cinc victòries i nou derrotes a la classificació.

El Sant Boi ha guanyat el primer partit de la sèrie per 4-10 i el segon (4-14). Importants victòries per pujar posicions. L’equip del Baix Llobregat té cinc triomfs i nou derrotes, i és vuitè a la classificació. Primera vegada que els de Candelario Díaz s’imposen en els dos enfrontaments d’una jornada aquesta temporada. La propera sèrie del Sant Boi és contra el Miralbueno Zaragoza a casa.

Recomanacions personalitzades