El femení Santboiana-CRUC passa als quarts de final com a líder

L’equip sènior s’imposa al Poble Nou per 27-5 en l’última jornada de la fase inicial de la Divisió d’Honor Catalana i acaba primer del grup B amb 15 punts.

Acció del partit // Jordi Elías – UE Santboiana

El femení Santboiana-CRUC ha guanyat davant el CN Poble Nou per 27-5 al Baldiri Aleu, amb bonus ofensiu, i finalitza la fase inicial com a líder del grup B. L’equip sènior passa als quarts de final de la Divisió d’Honor Catalana invicte i en la primera posició amb 15 punts.

Maria Plaza, Natàlia Gómez i Judit Corral han fet les quatre marques del Santboiana-CRUC, que ha sumat el seu tercer bonus ofensiu. Anna Paloma ha aconseguit dues transformacions i ha passat un cop de càstig entre pals.

L’equip del Baix Llobregat acaba la primera fase amb ple de victòries. En els dos partits anteriors s’havia imposat al Sitges (0-42) i al BUC B (5-43). El Poble Nou passa a la següent ronda com a segon classificat. El Sitges i el BUC B jugaran per definir les posicions finals de la lliga.

El VPC Andorra és el rival del femení Santboiana-CRUC als quarts de final el proper cap de setmana al Baldiri Aleu. Barça-Sant Cugat B, CEU-Poble Nou i Gòtics-INEF Lleida són les altres eliminatòries.

Empat del Sub-23

L’equip Sub-23 masculí ha empatat contra el cuer del grup B, l’Independiente de Santander (30-30), en la penúltima jornada. Els de Diego Godoy i Paco Baena sumen el tercer partit consecutiu sense guanyar i són segons amb 25 punts, a cinc del Barça. La Santboiana tanca la primera fase al camp dels blaugranes el proper cap de setmana.

Recomanacions personalitzades