Rescaten tres gossos atrapats en un pou d’una casa del barri de Marianao

Els Bombers van rescatar dissabte tres gossos de caça que estaven atrapats al fons d’un pou d’una casa del barri de Marianao. Una dona va avisar el cos després de sentir els udols dels animals. La Policia investiga ara si els animals van acabar al pou de manera fortuïta o intencionada.

Els tres animals es troben sans i estalvis // Bombers

Tres gossos de caça van ser rescatats dissabte del fons d’un pou d’una finca de la Riera de Can Soler, al barri de Marianao. Els Bombers els en van treure sans i estalvis després de rebre la trucada d’una dona que havia sentit com els gossos udolaven des de dins del pou. Els tres animals es troben en bon estat de salut i ara s’investiguen les causes que han portat a què els tres gossos acabessin allà.

Per accedir al pou, els Bombers van haver de fer la boca d’accés més ampla i després baixar fins a l’alçada on es trobaven els tres animals. Fins al lloc dels fets s’hi van desplaçar cinc dotacions dels Bombers, així com efectius de la unitat de rescat GRAE, la unitat d’actuacions especials. L’operació de rescat va durar unes dues hores i mitja.

Ara, els tres gossos es troben a la protectora Refugi Municipal d’Animals de Companyia de Sant Boi (RMAC) a l’espera que s’esbrinin les causes del succés. De moment es desconeix si els gossos van acabar dins del pou de manera fortuïta o intencionada, així com si els animals duien el xip que permetria identificar els seus propietaris.

Recomanacions personalitzades