Nou empat del Santboià

Gaudioso aconsegueix igualar el partit als últims instants per a l’equip d’Agustín Vacas contra el Vista Alegre a casa. Tercer empat consecutiu (2-2).

Imatge d’arxiu // Futbol Club Santboià

Nou empat del FC Santboià. L’equip entrenat per Agustín Vacas ha igualat el partit contra el Vista Alegre a casa (2-2) en la jornada 6 del subgrup 2A de Primera Catalana i és sisè amb 6 punts a la classificació.

Josele ha marcat l’1-0 a favor del Santboià amb el qual s’ha arribat al descans. A la represa, l’equip de Castelldefels ha capgirat el marcador amb els gols de Cazorla, de penal, i Laborde. Gaudioso, també de penal, ha establert l’empat a 2 definitiu als últims minuts i ha permès als de Sant Boi salvar un punt en aquest derbi del Baix Llobregat.

L’equip d’Agustín Vacas acumula quatre jornades sense guanyar (tres empats i una derrota). El triomf, únic fins ara aquesta temporada, va ser al camp del Sant Ildefons per 1-2 en la primera jornada amb Ramon Calderé a la banqueta. Enmig està el partit contra el Gandesa, que s’ha ajornat definitivament per la retirada del conjunt tarragoní. El Santboià torna a jugar a casa el proper cap de setmana i rep el Vilanova, líder del subgrup.

Fitxa tècnica

FC Santboià: Rafa Leva, Richard Martinho, Roger Peña, Picolo, Gerard Rovira, Josele (Omar), Jota, Óscar Vacas, Erbol, Gaudioso i Miguel Ángel (Alexander).

UD Vista Alegre: Tomás, Peñas (Sergi), Marcos, Faura (Laborde), Peralta, Marc Muñoz, Guillem, Ferri (Joel), Dani, Cazorla (Arnau) i Galán.

Gols: 1-0, Josele (min 40). 1-1, Cazorla (min 65, de penal). 1-2, Laborde (min 75). 2-2, Gaudioso (min 88, de penal).

Àrbitre: Paulí Teruel Soler. Targetes grogues a Miguel Ángel, Omar, Gaudioso i Agustín Vacas (entrenador) al Santboià. Grogues a Peralta i Guillem al Vista Alegre.

Estadi: Joan Baptista Milà.

Recomanacions personalitzades