Sant Boi rebrà 33.500 euros d’Agbar per acollir persones refugiades

El consistori i la Fundació Agbar col·laboraran de nou per acollir i acompanyar persones refugiades a Sant Boi. La ciutat rebrà un ajut de 33.500 euros per promoure l’autonomia i la inclusió de les persones refugiades i sol·licitants d’asil a la ciutat.

L’alcaldessa i el director general d’Aigües de Barcelona han signat el conveni aquest dimarts // Ajuntament

Sant Boi i la Fundació Agbar tornen a sumar esforços un any més per treballar per a les persones refugiades. L’alcaldessa, Lluïsa Moret; i el director general d’Aigües de Barcelona, Rubén Ruíz, han signat un conveni de col·laboració que permetrà promoure l’autonomia i la inclusió de les persones refugiades i sol·licitants d’asil al municipi.

El conveni es concreta en un ajut de 33.500 euros que servirà per desenvolupar el projecte ‘Enfortiment del sistema d’acollida a persones refugiades a Sant Boi de Llobregat, ciutat refugi 2021’, que forma part del Pla municipal d’acollida a persones refugiades i que vol ser un complement als ajuts estatals que ja gestiona la Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat.

Moret ha valorat positivament la “llarga trajectòria” de la col·laboració i ha subratllat que “les complicitats i aliances entres els àmbits públic i privat són fonamentals per donar resposta a problemàtiques socials”. De la seva banda, Ruíz ha destacat que la iniciativa s’emmarca en el “compromís amb l’acció social cap als col·lectius més vulnerables”.

En la signatura del conveni, també hi ha estat present la cinquena tinenta d’alcaldia i també regidora de Cooperació, Solidaritat i Pau, Alba Martínez.

Recomanacions personalitzades