El femení Santboiana-CRUC torna a la competició amb victòria

Triomf del primer equip, amb bonus ofensiu, al camp del Sitges en la primera jornada de la fase inicial de la Divisió d’Honor Catalana (0-42).

Imatge d’arxiu // Jordi Elías – UE Santboiana

El sènior femení Santboiana-CRUC ha començat la Divisió d’Honor Catalana amb victòria i bonus ofensiu. L’equip del Baix Llobregat s’ha imposat al camp del RC Sitges per 0-42 i es colíder del grup B amb 5 punts.

Les jugadores Gaël Albesa, Irene Clapés, Sara Rodríguez, Anna Paloma, Natàlia Gómez, María Martínez i Manuela Plaza han realitzat les marques santboianes. Anna Paloma ha transformat un dels assajos. Per altra banda, el Poble Nou s’ha imposat al BUC B (0-65) en l’altre partit del grup.

L’equip del Baix Llobregat torna a jugar fora de casa la segona jornada, contra el BUC B.

Recomanacions personalitzades