El Santboià-Gandesa queda ajornat

El partit s’havia de disputar aquest diumenge al Joan Baptista Milà a les 12h del migdia. Les dues entitats han arribat a un acord.

Imatge del partit a Ascó // Futbol Club Santboià

El Santboià-Gandesa ha quedat ajornat, segons ha anunciat el club de Sant Boi de Llobregat. L’enfrontament, corresponent a la jornada 4 del subgrup 2A de Primera Catalana, s’havia de jugar aquest diumenge a les 12h del migdia.

L’equip de Sant Boi ha informat que els tarragonins han demanat ajornar el partit i s’ha acceptat la seva petició. Els dos clubs han arribat a l’acord. La Federació Catalana de Futbol també ha fet oficial la suspensió.

El Santboià havia tornat a la competició el cap de setmana passat amb un empat (0-0) al camp de l’Ascó.

Recomanacions personalitzades