El Santboià empata en el retorn de la competició

L’equip de Sant Boi de Llobregat empata sense gols al camp de l’Ascó en un partit igualat en el retorn de la competició a Primera Catalana (0-0).

Imatge del partit // Futbol Club Santboià

Empat del FC Santboià al camp de l’Ascó en el retorn de Primera Catalana. L’equip del Baix Llobregat ha tornat a competir després de quatre mesos d’aturada i ha igualat sense gols a Tarragona (0-0). Els d’Agustín Vacas, que ha debutat a la banqueta en partit oficial, sumen 4 punts en tres partits.

Partit igualat en què els dos equips han tingut les seves oportunitats per marcar, però ha acabat sense gols. El Santboià es col·loca amb 4 punts a la classificació del subgrup 2A en una jornada amb diversos ajornaments. Abans de l’aturada a Primera Catalana, el Santboià havia sumat una victòria, contra el Sant Ildefons, i una derrota, davant el Viladecans.

Richard Martinho, Roger Peña, Gerard Rovira i Luis Gaudioso han debutat amb l’equip del Baix Llobregat. Rovira i Gaudioso han tornat al Santboià. El proper partit del Santboià és contra el Gandesa a casa.

Fitxa tècnica

FC Ascó: Sergi Fuertes, Aniceto, Granado, Xavi Jaime, Hugo (Cardona), Riki (Marigot), Nico Díaz, Pol Benito, Ñoño, Mallafré (Èric) i Ion Perelló.

FC Santboià: Rafa Leva, Richard Martinho, Roger Peña, Gerard Rovira, Carlos González (Carlos Martínez), Josele (Álex Peláez), Javi Lara, Jota (Picolo), Miguel Ángel, Óscar (Erbol) i Luis Gaudioso.

Àrbitre: Rubén Serra Sanz. Grogues a Riki, Granado i Xavi Jaime (Ascó). Grogues a Óscar, Javi Lara, Carlos González, Luis Gaudioso i Roger Peña. Expulsió de Miguel Ángel per doble amonestació (Santboià).

Estadi: Municipal d’Ascó.

Recomanacions personalitzades