El femení Santboiana-CRUC aconsegueix el segon triomf

Victòria del primer equip, amb bonus ofensiu, al camp del BUC B en la segona jornada de la Divisió d’Honor Catalana (5-43).

Imatge d’arxiu // Jordi Elías – UE Santboiana

El sènior femení Santboiana-CRUC ha tornat a guanyar a la Divisió d’Honor Catalana, amb bonus ofensiu. L’equip de Sant Boi de Llobregat s’ha imposat de forma clara al camp del BUC B per 5-43 i es colíder del grup B amb 10 punts.

Sara Rodríguez, Anna Paloma, Natàlia Gómez, Ana Arteaga i Covadonga Bello han realitzat les marques santboianes. Anna Paloma i Sara Rodríguez han sumat quatre transformacions entre les dues rugbistes. Per altra banda, el CN Poble Nou ha guanyat el RC Sitges (29-0) i té els mateixos punts.

L’equip del Baix Llobregat tancarà la primera fase contra el Poble Nou al Baldiri Aleu amb el liderat en joc.

Recomanacions personalitzades