El president del Santboià nega la dimissió de la junta directiva

Ramon Andreu assegura que «el club no s’ha venut a cap grup inversor» com a resposta a diferents rumors.

Ramon Andreu, centre, en una imatge d’arxiu // David Ferrer

El president del FC Santboià, Ramon Andreu, nega la dimissió de la junta directiva i la venda a un grup inversor. És una resposta a diferents rumors sobre el futur del club.

«L’actual junta ni ha dimitit ni té cap intenció de fer-ho», anuncia en un comunicat publicat per la institució a les xarxes socials. El dirigent reconeix que algun grup està interessat, però assegura que «s’hauria de parlar amb l’Ajuntament perquè és el propietari de la instal·lació i té la potestat de cedir-la o no». També afirma: «El club no es pot vendre sense fer una assemblea de socis ja que és dels socis i no de la junta directiva».

Respecte a la sanció de la Seguretat Social, «el Santboià ha actuat de la mateixa forma que tots els clubs d’Espanya del seu nivell». Andreu diu que l’entitat ha pagat 140.000 euros en el 2020 i el que queda està ajornat. «L’últim mes i mig de compensació de despeses del primer equip i futbol base està pendent de liquidar i s’està treballant per fer-ho el més aviat possible». Considera que la sanció «és injusta, però no podem eludir-la».

Andreu expressa «màxima il·lusió per continuar creixent la propera temporada». «Hem sigut 550 jugadors, la xifra més alta de la història». Per últim, demana la unitat de tothom que forma part del Santboià per superar la difícil situació actual.

Recomanacions personalitzades