Ramon Maria Calderé és el nou entrenador del Santboià

El tècnic tarragoní, que torna al club, substitueix José Alcaraz a la banqueta del primer equip masculí.

Imatge d’arxiu de Ramon Maria Calderé // Eloy Molina-CF Badalona

El FC Santboià té nou entrenador per a la propera temporada. Ramon Maria Calderé torna a l’equip del Baix Llobregat com a substitut de José Alcaraz, segons ha anunciat el club. Lluís Milà és el seu assistent.

És el retorn de Calderé a Sant Boi després de la primera etapa com a segon entrenador de Pep Moratalla en la qual va assolir l’ascens a Tercera Divisió en el debut a la banqueta.

L’experimentat tècnic ha dirigit els següents equips: Premià, Cornellà, Gavà, Castelldefels, Reus, Badalona, Olot, Castellón, Burgos, Ceuta, Teruel, Palencia i Salamanca. Com a ajudant, el tarragoní ha estat a Santboià, Europa, Júpiter i Sint-Truiden de Bèlgica. Durant la trajectòria ha aconseguit quatre ascensos a Segona B, dos a Tercera i una Copa Federació.

Calderé va jugar al Barça i al Sant Andreu, entre altres equips, en la seva carrera com a futbolista.

Recomanacions personalitzades