El president del Santboià considera que «el just hagués estat acabar a la primera volta»

Ramon Andreu afirma que «falten molts enfrontaments directes i no tots han jugat contra tots» al grup 2 de Primera Catalana.

Ramon Andreu, centre, en una imatge d’arxiu // David Ferrer

El president del FC Santboià, Ramon Andreu, creu que «el just hagués estat acabar a la primera volta» i ha traslladat aquesta petició a la Federació Catalana de Futbol. En declaracions al diari esportiu Mundo Deportivo, el dirigent explica que «falten molts enfrontaments directes i no tots han jugat contra tots».

Andreu planteja que la Tercera Divisió tingui 24 equips amb dos subgrups i està en contra dels grups impars «si volem potenciar la categoria«. Però «no es pot aprovar si no ho ratifica una assemblea» i confia que es faci abans de l’inici de les competicions. Sobre la proposta d’ascensos sí i descensos no, el president es mostra favorable per «premiar als que estan a dalt» i la injustícia de fer baixar equips amb «possibilitats de salvar-se«.

L’entitat santboiana està pendent de la liquidació de la sanció de 722.000 euros imposada per la Seguretat Social. «A dia d’avui, ens queden 150.000 euros per pagar i cada mes abonem 11.000 euros. Hem demanat un crèdit a l’Institut Català de Finances, a través de la Secretaria General de l’Esport«, diu. El president espera renovar l’entrenador del primer equip, José Alcaraz, i la majoria de la plantilla en funció del pressupost.

Abans de l’aturada, el Santboià era tercer al grup 2 de Primera Catalana amb 44 punts quan faltaven 11 jornades per al final. Un balanç de 12 victòries, 8 empats i 3 derrotes en 23 partits. 36 gols a favor i 15 en contra.

Recomanacions personalitzades