Ramon Andreu fa balanç de la temporada

El president del Santboià lamenta el descens i assegura en un comunicat que l’objectiu a Primera Catalana serà l’ascens a Tercera.

Ramon Andreu en una imatge d’arxiu amb Lluïsa Moret // David Ferrer-FC Santboià

Ramon Andreu, president del FC Santboià, lamenta el descens a Primera Catalana en un comunicat fet públic pel club i afirma que l’objectiu la pròxima temporada serà l’ascens a Tercera Divisió.

L’equip de Sant Boi de Llobregat ha perdut la categoria de forma matemàtica amb la derrota contra L’Hospitalet a la penúltima jornada.

El dirigent explica que la sanció imposada per la Seguretat Social ha obligat a prendre decisions dràstiques en matèria econòmica per no hipotecar el futur del club. El màxim mandatari, en nom seu i de la junta directiva, expressa l’agraïment a jugadors, tècnics i empleats per la feina feta en una temporada difícil tant a nivell institucional com esportiu. També ha donat les gràcies als socis i aficionats pel suport a l’equip.

Andreu afirma que la pròxima temporada l’objectiu serà l’ascens a Tercera Divisió i que el Santboià tindrà un dels pressupostos més alts de Primera Catalana.

El president destaca que l’entitat santboiana té la millor estructura de futbol base de la història amb 42 equips i 550 jugadors/es. També explica la consolidació del futbol femení amb 5 equips i 58 jugadores.

El text íntegre es pot trobar a la pàgina web del club.

Recomanacions personalitzades