Sant Boi clou la Festa Major amb un piromusical confinat

L’Ajuntament, amb la col·laboració d’entitats de la ciutat, ha elaborat un programa que ha incorporat els elements clàssics de la Festa Major, així com actuacions concerts, contacontes o tallers, tot de forma virtual.

Piromusical 2019 // Captura de pantalla

Els santboians han pogut celebrar la Festa Major 2020 a l’estil del confinament, és a dir, de forma virtual. L’Ajuntament i diverses entitats de la ciutat han elaborat una programació virtual pels dies 19 i 20 de maig, que ha inclòs alguns dels elements que no poden faltar en una Festa Major, com són el pregó o l’espectacle piromusical.

Els continguts s’han pogut seguir en directe, mitjançant una pàgina web especialment creada per a l’ocasió. La graella ha inclòs des de concerts, fins a passis de pel·lícules i documentals, micoteatres, contacontes, un concurs de poesia o tallers de ball i de cuina. Destaca la participació d’artistes com Deker, Carmen Doorá o Víctor Partido.

Piromusical confinat

És un dels moments més esperats de la Festa Major, i també és el que posa el punt final. Per fer-lo de forma totalment virtual, l’Ajuntament ha utilitzat d’un recurs de vídeo del piromusical de 2019, i li ha incorporat, de fons, una banda sonora 100% santboiana.

El piromusical // Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

Mentre es contemplava l’espectacle de colors, s’han pogut sentir les cançons dels artistes santboians Chet, Ismael Clark, Deskartats, L’Espiadimonis, MPCrew + Núria Pine i Laura del Pino.

Recomanacions personalitzades