Joves de Sant Boi podran construir una bassa ecològica aquest estiu a la Vall del Llor

L’Aula Natura de Can Palós impulsarà aquest estiu un camp de treball per a joves adaptat a les recomanacions sanitàries que es dedicarà a construir una bassa ecològica a la Vall del Llor. La inscripció està oberta fins a finals de setmana.

El camp de treball garantirà les recomanacions sanitàries // Web Aula de Natura Can Palós

Entitats del municipi com l’Aula Natura de Can Palós modificaran enguany les activitats d’estiu per fer-les compatibles amb les recomanacions sanitàries. Una de les propostes que oferirà serà un camp de treball mediambiental per a joves enfocat a construir una ecobassa a la Vall del Llor durant el mes de juliol.

Es tracta d’una proposta híbrida que vol mantenir l’esperit cooperatiu i de gaudi característic dels casals d’estiu i de les colònies, i al mateix temps permetre el compliment de les mesures de prevenció derivades de la pandèmia.

Per això, el camp de treball es desenvoluparà en tres torns de dilluns a divendres per esponjar els grups de participants i la pernotacció es farà en espais amplis on es puguin mantenir les distàncies de seguretat.

En total hi podran participar uns 60 joves repartits en torns de 20 aproximadament. Durant el cap de setmana els participants podran tornar a casa a veure la família.

Conscienciar els més joves sobre el Medi Ambient

El camp de treball vol conscienciar el jovent de la importància de tenir cura de l’entorn natural a través de recursos naturals com les ecobasses, que permeten el desenvolupament de la biodiversitat de manera sostenible.

De fet, a l’hora de fer el camp de treball, els participants comptaran amb l’assessorament de l’Associació Galanthus, que té una llarga experiència i trajectòria en el desenvolupament d’aquest tipus de recursos hídrics, així com amb el suport de la regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament.

A banda de fer la bassa, els joves també es dedicaran a fer un hort i a aprendre a tenir cura d’una finca agrícola. Per a més informació sobre el camp de treball es pot consular el web de l’Aula de Natura de Can Palós. La inscripció al camp de treball està oberta fins a finals d’aquesta setmana.

Recomanacions personalitzades