Sant Boi participa en un projecte de cooperació guardonat per la Unió Europea

És una iniciativa amb la regió Marràqueix-Safi del Marroc la que ha rebut el premi Plataforma Awards 2020.

Tècnics municipals van visitar la població marroquina de Benguerir abans de la pandèmia // Ajuntament

Sant Boi de Llobregat i la regió de Marràqueix-Safi del Marroc han teixit llaços durant prop de dos anys en el marc d’un projecte de cooperació que ara ha estat guardonat amb el premi Plataforma Awards 2020 de la Unió Europea.

El projecte es va desenvolupar entre l’octubre del 2017 i el juliol del 2019 per promoure sinergies internacionals sobre democràcia participativa i igualtat de gènere en una iniciativa impulsa per la Diputació de Barcelona i l’Institut Marroquí per al Desenvolupament (IMADEL).

De fet, el treball de cooperació va permetre que personal tècnic de l’Ajuntament acompanyés la població marroquina a l’hora de definir campanyes de prevenció de la violència masclista i que impulsés al web de la localitat marroquina de Benguerir un servei semblant al T’escoltem de Sant Boi.

A banda de Sant Boi, en el projecte també hi han participat municipis com El Prat de Llobregat, Sant Feliu de Llobregat, Santa Coloma de Gramenet, Vilafranca del Penedès, Igualada, Cerdanyola del Vallès, Sant Pere de Ribes i Vallromanes.

El premi permetrà ara fer un vídeo explicatiu per donar conèixer el projecte de cooperació que s’ha desenvolupat amb el Marroc durant prop de dos anys.

Recomanacions personalitzades