Els usuaris de ‘Reciclos’ podran convertir els punts en donacions al Col·legi de Metges

La iniciativa ‘Reciclos’, que des del novembre és present a tot el municipi i que premia el reciclatge amb punts que es poden bescanviar per premis i sortejos, ofereix la possibilitat de destinar els punts acumulats al Col·legi de Metges de Barcelona i que aquests serveixin per comprar material sanitari.

Els usuaris podran destinar els punts acumulats al Col·legi de Metges de Barcelona // Reciclos

El projecte ‘Reciclos’, que promou i premia la recollida selectiva d’envasos, es posa al servei de la lluita contra la Covid-19 i ara permet donar els punts acumulats per al bon reciclatge d’ampolles i llaunes al Col·legi de Metges de Barcelona, que els farà servir per comprar material sanitari.

Amb la pandèmia, la iniciativa també ha adaptat part del funcionament que tenia fins ara perquè els ciutadans hagin de passar el menor temps possible el carrer. Si abans els usuaris havien d’escanejar amb el mòbil els codis QR dels contenidors per indicar on havien llençat els envasos, ara només cal que vagin al web del projecte i localitzin el QR de cada contenidor.

També ha posat en marxa un formulari al mateix web perquè els usuaris que ho vulguin es puguin oferir com a voluntaris per llençar la brossa d’aquells veïns que tinguin dificultats per fer-ho.

“Reciclos” és un projecte impulsat per Ecoembes i la Generalitat que vol promoure la recollida selectiva a través del telèfon mòbil. Des de la seva arribada a Sant Boi l’estiu del 2019, la iniciativa calcula que ha recollit 26 tones addicionals d’envasos a la ciutat.

Recomanacions personalitzades