La Santboiana assisteix a la Mesa Sectorial de l’esport català sobre el Covid-19

El president, Miquel Martínez, ha estat el representant a la reunió telemàtica per tractar els efectes de la pandèmia en el sector esportiu.

Imatge d’arxiu d’un partit del sènior femení // Jordi Elías-UE Santboiana

La UE Santboiana ha participat, telemàticament, a la Mesa Sectorial de l’esport català del Covid-19 encapçalada pel secretari general de l’Esport i l’Activitat Física, Gerard Figueras. El president, Miquel Martínez, ha representat al degà.

El Govern de la Generalitat destinarà 61,5 milions d’euros per a preservar l’activitat esportiva en un Pla Nacional de Reactivació de l’Esport i l’Activitat Física a Catalunya per mitigar els efectes del coronavirus.

La Mesa Sectorial valorarà si es podran reprendre (i com) les competicions esportives d’aquesta temporada a Catalunya; el retorn als entrenaments dels i les esportistes d’alt nivell, i l’afectació als grans esdeveniments internacionals previstos a Catalunya el 2020.

El Pla Nacional vol aglutinar mesures de les administracions i del teixit esportiu per fer front als efectes de la pandèmia. Per últim, la secretaria general de l’Esport i l’Activitat Física demana mesures econòmiques a l’Estat a través del Consejo Superior de Deportes.

Recomanacions personalitzades