El capità de la Santboiana dona sopars als sanitaris de l’Hospital Clínic

El capità de la Santboiana, Héctor García, és copropietari d’una empresa de restauració i realitza les entregues dels àpats setmanalment.

Héctor García en una imatge d’arxiu // Jordi Elías-UE Santboiana

El capità del club de rugbi Unió Esportiva Santboiana, Héctor García dona sopars al personal sanitari de l’Hospital Clínic de Barcelona, en el context de la crisi del coronavirus. García és copropietari d’una empresa de restauració i les entregues són setmanalment, de forma gratuïta.

El jugador del degà del rugbi espanyol és un dels fundadors de Welthy i, juntament amb la seva sòcia, lliurarà els sopars als sanitaris fins que no es posi punt final a l’estat d’alarma, com agraïment a la feina que els professionals estan duent a terme durant la pandèmia.

El Club Atletisme Sant Boi dona material a Sant Joan de Déu

El Club Atletisme Sant Boi també ha volgut aportar el seu granet de sorra. Així, ha donat 2.000 capelines de plàstic d’un sol ús i 60 bricks de brou de verdures al Parc Sanitari Sant Joan de Déu de Sant Boi de Llobregat.

Recomanacions personalitzades