Miquel Martínez considera que la Divisió d’Honor s’ha de suspendre definitivament «per seguretat»

El president de la Santboiana afirma que «continuar una competició en les circumstàncies actuals no té sentit».

Miquel Martínez, dreta, en una imatge d’arxiu // UE Santboiana

Miquel Martínez, president de la UE Santboiana, ha analitzat l’actualitat del degà i del rugbi estatal. El màxim mandatari ha assegurat que «continuar amb un plantejament de fer una competició en les circumstàncies actuals no té sentit» i que s’ha de suspendre «per un tema de seguretat».

En declaracions a Catalunya Ràdio, també ha explicat que, en el cas de seguir, «s’haurà de fer una pretemporada molt ràpida per acabar jugant 6 o 7 partits com a molt, els jugadors tindran un mes de descans abans de començar a preparar la temporada següent i no és raonable».

Martínez ha afirmat que «no valdria la pena» esperar fins al 30 d’abril per suspendre definitivament o no la Divisió d’Honor, com ha proposat la Federació Espanyola de Rugbi. «És una situació complexa i en cap lloc de la societat estava pensada», ha dit.

Els clubs de la Divisió d’Honor es planten

L’Asociació Nacional de Clubs de Rugbi de Divisió d’Honor ha decidit suspendre per unanimitat les activitats fins a la temporada 2020/2021. La proposta de la Federació Espanyola de Rugbi és esperar fins al 30 d’abril. Aquesta decisió té l’objectiu de dedicar els recursos dels clubs en l’ajuda de l’emergència sanitària i pel respecte a les persones afectades per la Covid-19.

La Federación Española de Rugby suspèn els Campionats i la Lliga Sub-23

La Federació Espanyola de Rugbi ha suspès definitivament les competicions de les categories formatives i la Lliga Nacional Sub-23.

Recomanacions personalitzades