Els cossos policials interposen 864 denúncies per incomplir l’estat d’alarma a Sant Boi

Des de l’inici de la pandèmia Policia Local i Mossos han tramitat al municipi 864 denúncies per incomplir el confinament. En un mes també s’han fet més de 8.600 identificacions a persones i vehicles per comprovar si complien les mesures higièniques. La majoria de sancions han estat contra persones que eren al carrer de manera injustificada.

La Policia Local ha tramitat 584 de les denúncies interposades // Ajuntament

Fins a 864 denúncies s’han tramitat a Sant Boi des de l’inici de la pandèmia per incomplir el confinament. La majoria s’han interposat contra persones que eren al carrer de forma injustificada. De totes elles, 584 han estat tramitades per la Policia Local i la resta pels Mossos d’Esquadra.

Des de l’entrada en vigor de l’estat d’alarma, els dos cossos policials també han fet més de 8.600 identificacions a persones i vehicles de la ciutat per comprovar si complien les mesures higièniques dictades. Concretament, la Policia Local ha efectuat un total de 258 controls fixes en diferents punts del municipi. Durant aquests controls, els agents municipals han identificat 4.383 persones i 4.299 vehicles, i han comprovat que respectessin les mesures higièniques vigents.

Des de l’Ajuntament es recorda a la ciutadania que el confinament continua vigent fins al 26 d’abril i que no es pot sortir del domicili si no és per comprar, desplaçar-se al lloc de feina o anar al metge.

Recomanacions personalitzades