Sant Boi de Llobregat rep 26.000 mascaretes per repartir entre els usuaris de transport públic

Les 26.000 conformen la part proporcional que correspon a Sant Boi de Llobregat, del total d’1,7 milions de mascaretes higièniques que el ministeri de l’Interior ha posat en disposició de la Generalitat, i que ja s’han començat a repartir.

El repartiment de mascaretes al transport públic // Ajuntament de Sant Boi

Els usuaris del transport públic de Sant Boi de Llobregat, que l’hagin d’utilitzar per desplaçar-se als seus llocs de treball, rebran un total de 26.000 mascaretes. Aquest material forma part de la tongada d’1,7 milions que el ministeri de l’Interior ha posat en disposició de la Generalitat de Catalunya.

Voluntaris de Protecció Civil de la ciutat ja van començar a repartir les mascaretes a les principals parades de transport públic aquest dimarts 14 d’abril i han continuat durant aquest dimecres. El repartiment s’ha efectuat des de les 6 hores del matí fins a les 12 de la tarda.

Són mascaretes higièniques, preferiblement d’un sol ús. A més, segons adverteixen les autoritats, «cal seguir mantenint la resta de mesures de protecció», especialment «la rentada de mans i la distància social d’un mínim d’1,5 metres».

Recomanacions personalitzades