El Santboià guanya i segueix amb la porteria a zero

Victòria contra el Vista Alegre de Castelldefels (2-0) a casa i Rafa Leva acumula 450 minuts sense encaixar cap gol.

Juanlu i Roland Garrós han marcat els gols // David Ferrer-FC Santboià

El FC Santboià s’ha imposat al Vista Alegre de Castelldefels (2-0) a casa en la jornada 5 i segueix invicte. Rafa Leva acumula 450 minuts sense encaixar cap gol i és l’únic porter imbatut de Primera Catalana.

L’equip de José Alcaraz està en la tercera posició de la classificació per darrere de Montañesa i Gavà. Primer triomf al Joan Baptista Milà després dels empats contra Alcarràs i Vilanova.

La primera part ha estat igualada i ha acabat amb 0-0. Peralta i Faura han tingut les opcions dels visitants però Leva ha intervingut amb encert. Juanlu ha tingut l’ocasió, que Tomás ha rebutjat, per part local.

A la segona meitat, han arribat els dos gols. Juanlu ha marcat l’1-0 després d’una aturada del porter del Vista Alegre i, pocs minuts després, Roland Garrós ha sentenciat el partit amb un llançament per l’escaire.

El pròxim partit del Santboià serà al camp del Valls en la jornada 6.

Fitxa tècnica

FC Santboià: Rafa Leva, Borja Esteve, Dani Ortiz, Mario, Iván Romano, Jaime Fuentes (Manel Montoya), Ferran Roca (Chicho), Carlos Martínez, Juanlu (Kilian Honorato), Roland Garrós (Libo) i Ferri (Toni Calvo).

UD Vista Alegre: Tomás, Pulido (Manel), Peñas, Rubén, Faura (Luis), Peralta, Muñoz, Guillem, Grimau, Campos i Galán (Joel).

Gols: 1-0, Juanlu (min 56). 2-0, Roland Garrós (min 62).

Àrbitre: Pau Barnils Delgado. Targetes grogues a Dani Ortiz, Juanlu, Carlos Martínez i Ricard Sobrino (2n entrenador) al Santboià. Targetes grogues a Peralta, Tomás, Faura, Guillem i Eloy Martínez (tècnic) al Vista Alegre.

Estadi: Joan Baptista Milà. Unes 400 persones.

Recomanacions personalitzades