Sant Boi se suma a la Declaració per una Agenda Urbana de Catalunya

El ple municipal ha aprovat l’adhesió del municipi a aquesta iniciativa impulsada per la Generalitat que busca establir un model de desenvolupament urbà sostenible des de les perspectives social, ambiental i econòmica per complir amb els objectius sostenibles de l’Agenda 2030.

Sant Boi s’ha sumat a aquesta iniciativa sostenible // Ajuntament

El municipi s’ha adherit a la Declaració per una Agenda Urbana de Catalunya. Es tracta d’una iniciativa impulsada per la Generalitat que vol complir al territori els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l’Agenda 2030, aprovada fa quatre anys per les Nacions Unides i ratificada un  any després amb l’impuls de l’anomenada Nova Agenda Urbana.

Segons ha explicat l’Ajuntament en un comunicat, els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l’Agenda 2030 guiaran les polítiques de Sant Boi durant els propers anys. Uns eixos als quals la moció aprovada es compromet a dur a terme. Entre els cinc pilars sobre els quals es construeixen els objectius de l’Agenda 2030 figuren les persones, el planeta, la pau, la prosperitat i les aliances.

Recomanacions personalitzades