ERC presenta una llista cremallera per “trencar les inèrcies de 40 anys de govern socialista»

La candidatura dels republicans, encapçalada per segona vegada seguida per Miquel Salip, tindrà a Rosa Mur com a número 2 i a Jaume Sans, regidor a l’oposició en aquest mandat, com a número 3. L’alcaldable reivindica la defensa dels serveis i de l’espai públic.

Miquel Salip encapçala la llista amb el lema ‘Anem a més’ // ERC Sant Boi

L’assemblea local d’ERC a Sant Bou ha ratificat per unanimitat la llista electoral encapçalada i presentada per Miquel Salip, candidat dels republicans a l’alcaldia. La candidatura, liderada per Salip per segona vegada consecutiva, està feta amb el format cremallera, de forma que s’alternen els homes i les dones en cada posició. El cap de llista assegura que “amb una llista diversa i equilibrada afrontarem amb garanties el repte de capgirar 40 anys de govern socialista de la ciutat”. En aquest sentit, recollint el lema de la seva campanya, Salip afegeix que “ha arribat l’hora de trencar les inèrcies històriques de Sant Boi i ens toca a anar a més”.

Acompanyant Salip, estarà Rosa Mur, doctora en sociologia i llicenciada en ciències econòmiques i empresarials i especialista en polítiques i gestió públiques, com a número dos. En el tercer lloc repetirà Jaume Sans, que ha estat regidor a l’oposició durant aquest mandat. Sans és geògraf de professió i gran coneixedor de l’entorn natural santboià. Al quart lloc de la llista està Andrea Martínez, graduada en magisteri i molt implicada en el teixit associatiu de la ciutat. La cinquena posició l’ocupa Jordi Vilar, activament implicat amb la Unió Esportiva Santboiana i amb entitats d’àmbit cultural, i llicenciat en Geografia i Història.

Compromís amb la ciutat

Salip assenyala que “des del nostre republicanisme municipalista, el projecte que presentem se sustenta en tres pilars fonamentals: la defensa dels serveis públics, l’espai públic i un govern públic”. Així, comenta que la candidatura republicana vol liderar una altra manera d’entendre la política per fer de Sant Boi una ciutat més transparent.

En la presentació de la llista, l’alcaldable ha destacat el nivell de compromís amb la ciutat. “En el nostre cas, compromís no és una paraula buida, entre els membres de la llista hi ha activistes pel dret a l’habitatge o per un treball o pensions dignes, voluntaris de l’acció social, lluitadors de la defensa del territori, gent d’esquerres, republicana, antifeixista, ecologista i feminista militant”, ha reafirmat.

La llista completa dels i les integrants de la candidatura:

 1. Miquel Salip
 2. Rosa Mur
 3. Jaume Sans
 4. Andrea Martínez
 5. Jordi Vilar
 6. Neus Ros i Jové (Independent)
 7. Joaquim Almeida i Capafons (Jovent Republicà)
 8. Marta Sarsanedas i Vidiella (Independent)
 9. Andreu Burguera i Vera (Independent)
 10. Maria Rosa Bastida i Viñas
 11. Sergi Purcet i Gregori
 12. Mima Isart i Valls
 13. Xavier Gracia i Marcos
 14. Montserrat Melero i Quiles
 15. Lluís Bàguena i Garrote
 16. Ainhoa Iglesias i Molina (Jovent Republicà)
 17. Salvador Morral i Esteve
 18. Meritxell Salip i Serret
 19. Ramon Agudo i Andrés
 20. Mireia Mendoza i Nolla (Independent)
 21. Pablo Rodríguez i Fernández
 22. Laia Moya i Miranda (Jovent Republicà)
 23. Enric Garcia i Gallego
 24. Teresa Vives i Turcó
 25. Josep Maria Cervelló i Torrella

Suplents:

1r suplent: Lluïsa Ferré i Constans (Independent)
2n suplent: Carles Altet i Puig
3r suplent: Núria Molas i Castells
4t suplent: Josep Tomàs Juan i Martí 5
è suplent: Laia Cobo i Vives
6è suplent: Juan Jesús Chacón i Morón (Independent)
7è suplent: Olga Olver i Muñoz (Independent)

Recomanacions personalitzades