Sant Boi crea una línia de subvencions per fomentar l’autoocupació de persones aturades

Els ajuts estan destinats a autònoms, empreses i comerços que hagin iniciat la seva activitat entre el gener de 2018 i el 31 de març d’enguany. El consistori oferirà fins a 4.000 euros, que s’hauran de destinar a finançar despeses relacionades amb l’empresa.

Imatge de la campanya d’ajuts a les empreses // Ajuntament Sant Boi

L’Ajuntament de Sant Boi ha creat una línia de subvencions per fomentar l’autoocupació entre les persones aturades. Els ajuts es destinen a persones empadronades al municipi o una empresa domiciliada. La iniciativa s’inclou en el Pla Metropolità de suport a les polítiques socials municipals pel període 2016-2019 de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB). L’ajuntament ha explicat en un comunicat que “els ajuts econòmics tenen com a destinatàries persones autònomes, comerços o empreses de qualsevol forma jurídica que hagin iniciat l’activitat entre l’1 de gener de 2018 i el 31 de març de 2019”.

L’import màxim de la subvenció serà de 4.000 euros. Els diners s’hauran de destinar a finançar despeses relacionades amb la creació de l’empresa, com les quotes d’autònoms, despeses de lloguer i llicències. Les sol·licituds es poden demanar fins al 31 de març.

Oficina per atendre l’empresa i el comerç

Aquesta iniciativa forma part de les tasques de l’Oficina d’Atenció a l’Empresa i el Comerç (OAE) de Sant Boi, que assessora les necessitats dels emprenedors de la localitat. L’OAE facilita l’obertura d’empreses i comerços i ajuda a consolidar els negocis que ja s’han posat en marxa.

Recomanacions personalitzades