La Llançadora d’Ocupació finalitza el curs aconseguint que 12 persones trobin feina

El Casal de Casablanca ha acollit l’acte de cloenda de la 4a Llançadora d’Ocupació de CoBoi. 20 persones que estaven a l’atur han treballat en equip durant cinc mesos amb el suport d’una ‘coach’ per millorar les seves oportunitats laborals. El percentatge d’inserció (laboral o formativa) ha estat del 75%.

Cloenda de la 4a llançadora d'ocupació // Ajuntament de Sant Boi

Cloenda de la 4a llançadora d’ocupació // Ajuntament de Sant Boi

La Llançadora d’Ocupació del projecte CoBoi té com a objectiu facilitar que diverses persones de la ciutat trobin feina i iniciïn el seu projecte professional. D’aquesta manera, l’Ajuntament col·labora amb la Fundació Acció contra la Fam des del mes d’abril de 2014 per desenvolupar a Sant Boi aquesta iniciativa ocupacional i contra l’exclusió social. Des d’aleshores s’han dut a terme quatre edicions, amb un total de més de 90 persones beneficiàries.

El balanç d’aquesta edició ha estat força satisfactori segons l’Ajuntament, ja que dels 20 participants, 12 han trobat feina i tres més han reprès els estudis. El balanç global de les quatre llançadores fetes fins ara és d’un 60% d’insercions laborals i un 15% d’insercions formatives.

L’equip de persones que han format part de la quarta llançadora, que han escollit el nom col·lectiu de Talent Mix, estava format per persones de diferents edats i nivells d’estudis i amb experiència en diferents sectors professionals. Els equips de la llançadora treballen per clarificar els objectius professionals dels seus membres, desenvolupar competències, millorar l’autoconeixement, enfortir els talents i donar suport emocional a les persones participants en el procés de reconfiguració de la seva trajectòria personal i professional. L’objectiu col·lectiu és trobar alternatives creatives per aconseguir èxit en la recerca de feina.

En el marc de l’acte de cloenda es va signar el conveni de col·laboració entre l’Ajuntament i la Fundació Acció contra la Fam per dur a terme la cinquena edició de la Llançadora d’Ocupació de CoBoi.

Recomanacions personalitzades