El parc de la Muntanyeta estrena miradors de fusta

L’Àrea Metropolitana ha instal·lat nous miradors sobre el camí de carena del parc de la Muntanyeta amb l’objectiu de convertir-los en llocs de trobada, estada i observació. L’AMB espera que donin servei als veïns i també a escoles i grups.

Imatge d'un dels nous miradors col·locats al parc // Oihana Garcia

Imatge d’un dels nous miradors col·locats al parc // Oihana Garcia

El camí de carena és un dels camins forestals més importants del parc de la Muntanyeta. Té una situació privilegiada que el converteix en un magnífic lloc d’observació i contemplació del parc, del municipi i de gran part de la geografia que l’envolta com és el riu Llobregat i la seva desembocadura, Collserola, la ciutat de Barcelona, l’aeroport del Prat de Llobregat, el Parc Agrari del Baix Llobregat i tot el litoral fins al Garraf.

Els nous miradors permetran observar millor les vistes. Són unes plataformes de fusta que neixen del terra i es transformen en una potent línia horitzontal, que emmarca el paisatge i que torna a girar per fer de banc a on descansar i contemplar. Un senyal associat a cada mirador donarà informació del relleu que s’hi veu, ajudant així a la seva difusió i comprensió i dotant a tota la proposta d’un caire educatiu.

Recomanacions personalitzades