Quimi Portet, Ismael Serrano, Trau i Coet, primeres confirmacions de l’Altaveu 2016

El Festival Altaveu ha començat a fer públics alguns dels artistes que actuaran aquest any. Artistes consagrats com Quimi Portet, Ismael Serrano i Marlango compartiran cartell amb grups emergents locals com Trau i Coet.

Imatge del cartell de l'Alaveu 2016 // Ajuntament de Sant Boi

Imatge del cartell de l’Alaveu 2016 // Ajuntament de Sant Boi

Tot i que encara queden dos mesos llargs i res és del tot definitiu, l’organització del Festival de la Música i la Cançó Altaveu ja ha començat a fer públics alguns noms del cartell de l’edició del 2016. Segons l’organització, l’Altaveu configura el seu cartell sempre amb un ull posat en les propostes catalanes -tant noves com ja consagrades- i amb l’altre en les bandes i solistes més interessants de l’escena espanyola.

La 28ena edició de l’Altaveu acollirà intèrprets de la talla de Quimi Portet, que presentarà Ós bipolar, el seu novè disc publicat, que interpretarà en directe en format trio acompanyat de Angel Celada i Jordi Busquets. També hi serà Ismael Serrano, que segons l’organització «regalarà un directe generós –quantitativa i qualitativament parlant– en format solista, en el que no faltaran els seus hits«.

Per la seva banda, els madrilenys Tulsa mostraran les cançons del seu últim disc Exiliados Romànticos. Marlango, presentaran Delicatessen, un espectacle en format duet en el que, a més de presentar temes propis amb només piano i veu, el grup interpreta cançons proposades prèviament pel públic.

Els grups locals es guanyen el seu lloc

L’escena catalana, i concretament la local, també serà ben representada en l’Altaveu. Acompanyant els noms consagrats, cal sumar els de noves propostes, com els guanyadors del Sona 9 Trau, o els finalistes de la mateixa competició Coet. A més, i com a grup emergent català, actuarà Blaumut, «un grup de pop sofisticat que tenen un directe deliciós».

L’edició d’enguany tindrà lloc els dies 9 i 10 de setembre. Els seus espais principals seran els habituals del Festival: la plaça de l’Ajuntament, Cal Ninyo i els Jardins de l’Ateneu Santboià.

Recomanacions personalitzades