L’Ajuntament contracta 47 persones per treballar pel barri de Casablanca

Fins a l’octubre 47 persones que estaven a l’atur tindran feina gràcies al pla d’ocupació del Pla de Millora Integral de Casablanca 2016, una iniciativa cofinançada per la Generalitat de Catalunya, el Fons Social Europeu i l’Ajuntament. 

Les 47 persones contractades en el pla d'ocupació // Ajuntament de Sant Boi

Les 47 persones contractades en el pla d’ocupació // Ajuntament de Sant Boi

Des d’aquest mes i fins octubre, 47 persones treballaran en la millora del barri de Casablanca. Les contractacions les ha dut a terme l’Ajuntament gràcies al projecte del Pla de Millora Integral del barri (PMI).

Els nous treballadors, la majoria veïns del barri, duran a terme tasques de millora comunitària, principalment relacionades amb el manteniment i la neteja de zones enjardinades, espais públics i equipaments municipals. També està previst desenvolupar accions de prevenció, detecció, control d’accions o conductes incíviques, suport al desenvolupament d’activitats lúdiques i funcionament d’equipaments públics.

Els plans d’ocupació del PMI són un més dels programes ocupacionals que gestiona l’Ajuntament amb fons propis i amb aportacions de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), la Generalitat i la Diputació de Barcelona. Es preveu que aquests programes proporcionin feina enguany a prop de 250 persones de la ciutat.

La propera posada en funcionament del projecte de Primera Oportunitat i la feina de deu docents als centres educatius de Sant Boi per fer tasques de suport a l’estudi, des del mes de març, són altres exemples de contractacions fetes per l’Ajuntament aquest any.

Recomanacions personalitzades