Sant Boi comptarà amb 10 docents de suport més fins a finals de curs

Amb l’objectiu que el màxim d’alumnes de la ciutat superin amb èxit el present curs escolar, l’Ajuntament ha contractat a deu persones que realitzaran tasques de suport als estudiants dels instituts públics i a una escola de primària. Uns 800 alumnes es beneficiaran del pla.

L'Ajuntament ha contractat a deu docents de reforç per aquest curs // Ajuntament de Sant Boi

L’Ajuntament ha contractat a deu docents de reforç per aquest curs // Ajuntament de Sant Boi

Un dels puntals del Projecte Educatiu de Ciutat, que és l’estratègia muncipal per la millora educativa de l’alumnat de Sant Boi, és l’acompanyament en tot el procés educatiu i dotar de recursos als centres. L’Ajuntament aposta especialment ara en aquest sentit i acaba d’anunciar la contractació de 10 professionals titulats a través de plans d’ocupació finançats per l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Els docents de suport se centraran a ajudar a aquells alumnes de la ciutat amb dificultats i els ajudaran a poder superar el present curs. Per aquest motiu la contractació s’allargarà durant sis mesos, fins el mes d’agost, i així podran realitzar l’acompanyament als alumnes que necessitin presentar-se a les recuperacions del mes de setembre. L’Ajuntament preveu que uns 800 alumnes es beneficiaran de la contractació d’aquests 10 docents de suport.

Així, el projecte de Suport a l’Estudi comptarà amb 9 professionals dedicats a l’alumnat de primer a quart d’ESO i de primer de Batxillerat. L’alumnat participant serà derivat per les coordinacions pedagògiques dels instituts públics Rafael Casanova, Joaquim Rubió i Ors, Marianao i Ítaca (l’institut Camps Blancs ja desenvolupa un projecte semblant). Es conformaran en grups al voltant de 10 persones i disposaran de dues hores a la setmana de suport a l’estudi.

L’altre professional contractat desenvoluparà un projecte d’estudi assistit i reforç dedicat en exclusiva a una escola de primària: la Fernández Lara. També es farà càrrec de l’aula d’estudi oberta al barri en determinades franges horàries.

Recomanacions personalitzades