El FC Santboià ja guanya com un líder

Els homes entrenats per Juan Camilo Vázquez superen el Terrassa per un contundent 3 a 0 per continuar líders de Primera Catalana. Els seus rivals tampoc fallen. 

Roberto Camacho, autor de dos gols, rematant de cap // FC Santboià

Roberto Camacho, autor de dos gols, rematant de cap // FC Santboià

El Futbol Club Santboià sembla que se sent còmode amb la condició de líder de Primera Catalana, aquella que fa que els rivals sempre surtin més motivats del que és habitual i que a vegades genera certa angoixa als equips per la pressió extra que comporta.

Els homes de Juan Camilo Vázquez han defensat aquesta posició per segona vegada en la temporada en l’últim partit contra el Terrassa i la resposta no ha pogut ser millor: victòria per 3 a 0. Un gran doblet de Roberto Camacho en la primera part ha donat avantatge al Santboià en la primera part.

En la segona els locals s’han relaxat i això ha fet que Rafa Leva s’hagués de lluir davant les ocasions del Terrassa. Però finalment Kevin ha fet el 3 a 0 per arrodonir una gran victòria que consolida el lideratge santboià en la categoria.

Els rivals del de Sant Boi tampoc han fallat aquesta jornada. Així doncs, la classificació segueix més que igualada amb Vilanova i Balaguer empatats a punts amb el Santboià i el Castelldefels a menys de tres punts.

La pròxima setmana l’equip viatja a Vilanova en un matx que pot esdevenir crucial. És per això que el club ofereix un pack d’entrada més viatge en autocar per només sis euros.

Aarón Bueno, nova incorporació

D’altra banda, el FC Santboià s’ha fet amb els serveis d’un jugador amb contrastada experiència en el futbol català en categories tan exigents com la 2a B. És Aarón Bueno, que ha vestit les samarretes d’equips com la Gramanet, el Sabadell, el Nàstic de Tarragona, el Llevant, el Cadiz o el Ceuta. Bueno ja és a les ordres de Juan Camilo Vázquez i arriba procedent del Terrassa.

Recomanacions personalitzades