La UE Santboiana supera la muralla del Barça i guanya el derbi

Els de Sant Boi aconsegueixen la victòria en el derbi de rugby contra el FC Barcelona per 34 a 16. 

Moment del partit contra el Barça // UE Santboiana

Moment del partit contra el Barça // UE Santboiana

La Unió Esportiva Santboiana estava obligada a guanyar en el derbi català de la Divisió d’Honor de rugby. El Futbol Club Barcelona visitava un Baldiri Aleu que es va omplir per a l’ocasió amb l’objectiu de complicar-li les coses als homes de Michael Broad, sobretot mitjançant una defensa ordenada que buscava el placatge en tot moment.

Els de Sant Boi, gràcies a alguns moments de partit on van expressar tota la seva qualitat, va aconseguir obrir la muralla blaugrana per guanyar i, a més, fer el punt bonus. Sobretot durant la segona part, quan el Barça va obrir-se per buscar la remuntada, els locals van obrir una escletxa insalvable en l’electrònic.

Amb aquest resultat de 34 a 16, la UE Santboiana evita que el Bathco de Santander, pròxim rival en lliga, els avanci en la classificació.

Recomanacions personalitzades