15 joves podran tenir la seva primera feina a l’Ajuntament

Ja és obert el termini d’inscripcions pel projecte Primera Oportunitat, que permet als joves de fins a 35 anys, amb formació superior i sense experiència, treballar a l’Ajuntament durant el mes de juliol. El termini finalitza el 8 de juny.

Els joves amb estudis superiors opten a 15 llocs de feina temporal // Ajuntmaent de Sant BoiEls joves amb estudis superiors opten a 15 llocs de feina temporal // Ajuntmaent de Sant Boi

Els joves amb estudis superiors opten a 15 llocs de feina temporal // Ajuntmaent de Sant Boi

L’Ajuntament de Sant Boi inicia un nou projecte per donar oportunitats laborals als joves. En aquest cas, es tracta de l’anomenat Primera Oportunitat, que ofereix 15 llocs de feina per a joves de fins a 35 anys, demandants d’ocupació, amb formació reglada de tipus professional (CFGS/Graus Universitaris/Mestratges universitaris) acabada a partir de 2013 i sense currículum contractual previ.

El termini per optar aquests llocs de feina ja és obert, i finalitza el 8 de juny. La proposta preveu oferir una primera oportunitat laboral a joves de la ciutat amb formació superior a partir d’un contracte laboral d’un mes de durada que es formalitzarà el proper mes de juliol per treballar a les diferents àrees de l’Ajuntament.

Les persones seleccionades treballaran a diferents departaments o unitats, en relació a cada especialitat: salut pública, medi ambient, xarxes socials, comunicació, planificació del territori, polítiques socials, educació infantil i administració i gestió. La jornada laboral serà de cinc hores diàries de dilluns a divendres amb un còmput global de 25 hores setmanals.

Recomanacions personalitzades