PSC i ICV es planten contra el tancament de línies de P3

Representants polítics del PSC i ICV s’han concentrat davant dels Serveis Territorials d’Ensenyament de la Generalitat, a Sant Feliu de Llobregat, per rebutjar la decisió del departament de tancar 13 línies de P3 en aquest proper curs al Baix Llobregat.

Representants polítics de PSC i ICV de la comarca en un moment de la concentració // PSC Baix Llobregat

Representants polítics de PSC i ICV de la comarca en un moment de la concentració // PSC Baix Llobregat

Alcaldes i regidors del PSC i ICV de diversos municipis del Baix Llobregat i representants al Parlament de Catalunya Sí que es Pot han realitzat un acte de protesta contra el tancament de línies d’educació infantil a la comarca pel curs escolar 2016-2017. La Generalitat preveu eliminar 13 classes de P3 dels municipis d’Abrera, Castelldefels, Cornellà, Olesa i Santa Coloma de Cervelló, Martorell, Sant Vicenç dels Horts, Esparreguera i Sant Boi de Llobregat. Ho ha anunciat un mes després que el Parlament de Catalunya aprovés una proposta de resolució, amb vots a favor de tots els grups menys Junts pel Sí, que instava a no tancar cap grup a la comarca

Precisament Sant Boi és un dels municipis més afectats, ja que el proper curs tindrà dues línies menys, i la Generalitat en preveu tancar un total de cinc en els propers anys. Per aquest motiu l’alcaldessa de la ciutat, Lluïsa Moret, ha estat molt contundent i ha afirmat: “No avalarem cap decisió del govern que no passi pel compliment de la resolució parlamentària».

L’alcaldessa ha censurat l’actitud del Govern de tancar aules d’escoles públiques, i ha expressat que seguiran «mantenint l’esperit dialogant, treballant i esgotant els esforços que calguin per aconseguir una educació de qualitat que garanteixi la igualtat d’oportunitats«.

L’acte ha comptat amb la presència del primer secretari del PSC, Miquel Iceta, i del president del grup parlamentari de Catalunya Sí Que Es Pot, Lluís Rabell.

Recomanacions personalitzades