CoBoi obre el procés de selecció per a la tercera edició de la llançadora de projectes d’economia social

L’Ajuntament de Sant Boi ha obert la convocatòria de la tercera edició de la llançadora municipal de projectes d’emprenedoria i economia social del CoBoi. Les candidatures es poden presentar fins al setembre. Els seleccionats rebran assessorament i formació per fer realitat els seus projectes.

coboi 2015Ja s’ha obert una nova convocatòria per seleccionar els integrants de la que serà la tercera edició de la llançadora municipal del CoBoi (Laboratori Cívic d’Emprenedoria i Economia Social de Sant Boi), ubicat al casal de Casablanca. Serà una nova oportunitat per a totes aquelles persones que tinguin un projecte d’emprenedoria que s’emmarqui dins del que es considera economia social. Les propostes es podran presentar a través de la pàgina web de l’Ajuntament fins al setembre i poden participar tant els veïns de Sant Boi com de la resta de municipis del Baix Llobregat.

Els projectes escollits es beneficiaran d’assessorament especialitzat i tutorització per ajudar-los a definir, concretar i fer viables les seves idees de negoci. A la vegada comptaran amb formació sobre les eines de gestió pròpies de la cultura emprenedora, «sempre des d’una òptica col·laborativa i social», segons destaquen des del consistori santboià. Entre altres serveis també se’ls oferirà suport per a la recerca de finançament.

Precedents d’èxit

Participants a la segona llançadora de projectes d'economia social acompanyats de l'alcaldesssa Lluïsa Moret i el regidor de Desenvolupament Econòmic, José Ángel Carcelén // Ajuntament de Sant Boi

Participants a la segona llançadora de projectes d’economia social acompanyats de l’alcaldesssa Lluïsa Moret i el regidor de Desenvolupament Econòmic, José Ángel Carcelén // Ajuntament de Sant Boi

Els participants a la tercera edició del projecte prendran el relleu a les idees innovadores que van sorgir de la segona llançadora, que va funcionar del 18 de novembre del 2014 al 22 de gener d’aquest any al Casal de Casablanca. Hi van participar vuit emprenedors amb idees diverses entre les que destaquen l’oferta de serveis variats vinculats a l’ús de la bicicleta de SomBici i el seguit d’experiències artístiques lúdico-educatives en contacte amb la natura de ANiÉ.

Fa dos anys, com a resultat de la primera edició de la innovadora llançadora van sorgir propostes de temàtiques molt diverses entre les que hi havia relacionades amb els jocs de taula col·laboratius, la ramaderia per a la prevenció d’incendis, la marxa nòrdica, el lloguer social i la imatge personal com a eina per a l’autoestima.

Recomanacions personalitzades