El Softbol Sant Boi és subcampió de l’European Cup Women «B»

L’equip entrenat per Xavier Civit arriba a la primera final internacional de la història de l’equip de Sant Boi, on han caigut contra Les Comanches de França. 

L'equip del CBS Sant Boi que ha fet història // CBS Sant Boi

L’equip del CBS Sant Boi que ha fet història // CBS Sant Boi

Després d’aconseguir la Copa de la Reina i la segona posició de la Lliga Nacional, l’equip femení de softbol del CBS Sant Boi segueix superant-se. Les santboianes han acabat en segona posició de l’European Cup Women «B», arribant a la primera final internacional de softbol de la història del club.

En el partit contra Les Comanches de França, les entrenades per Xavier Civit han caigut per un ajustat 3 a 2. El Sant Boi ha començat avançant-se per 0 a 2 però les franceses han aconseguit l’empat a l’inning sisè. Llavors Reina Hunter, internacional per la selecció de França, ha fet un home run que li ha donat el títol al seu equip. Beatriz Parejo ha estat la llançadora del partit amb 7 strikeouts i la líder del campionat amb 22k en 19 entrades llançades.

Abans d’arribar a la final, les de Civit i Antonió León han superat al Princ de Croàcia per 7 a 0 i han guanyat cinc partits amb autoritat en la fase de grups. Segons explica la web del club, tot l’equip ha jugat «per sobre de les seves possibilitats». «Sens dubte, s’ha d’estar molt orgullós d’aquest equip que ha aconseguit guanyar-se el respecte a Europa», afirmen des de l’entitat santboiana.

Recomanacions personalitzades