Comença la segona edició de Coboi amb vuit nous projectes d’economia social

Des del 18 de novembre i fins al 22 de gener tindrà lloc la segona edició de la llançadera de projectes de Coboi. L’Ajuntament donarà suport a vuit nous projectes d’emprenedoria i economia social, dos menys que a l’anterior convocatòria.

L'alcaldesssa Lluïsa Moret i el regidor de Desenvolupament Econòmic, Jose Angel Carcelén amb el grup de seleccionats per la segona edició de la llançadera de Coboi. // Ajuntament de Sant Boi

El grup de seleccionats per formar part de la segona edició de Coboi amb l’alcaldessa, Lluïsa Moret, i el tinent d’alcalde José Angel Carcelén // Ajuntament de Sant Boi

CoBoi, el Laboratori Cívic i d’Emprenedoria Social de Sant Boi creat l’any 2012, acull una nova fornada de projectes d’economia socials. La segona edició de la llançadora ha seleccionat  vuit nous projectes; Farmahome, Destino: Peumayén, SomBici, Filmoteca Sant Boi de Llobregat, Centre d’expressió musical i artística, Alfènix (Associació Lúdica Fènix), Anié i Institut Helium. Són dos menys dels 10 que estaven previstos.

Els projectes s’han escollit mitjançant una convocatòria pública adreçada a persones de Sant Boi i el Baix Llobregat. Tots ells es troben en una fase inicial de desenvolupament i a partir d’ara intensificaran la seva evolució formant part del programa llançadora de Coboi del 18 de novembre al 22 de gener al Casal de Casablanca.

Els escollits es podran beneficiar d’assessorament especialitzat i tutorització, formació sobre emprenedoria, treball col·laboratiu (coworking) i suport per a la recerca de finançament, entre altres serveis.L’objectiu és que mentre estiguin a la llançadora de CoBoi defineixin, concretin i facin viables les seves idees de negoci.

En la primera edició del programa llançadora, CoBoi va proporcionar suport a 10 projectes relacionats amb temàtiques tan diverses com els jocs de rol col·laboratius, la ramaderia per a la prevenció d’incendis, la marxa nòrdica, l’esport inclusiu, la creativitat juvenil, el lloguer social o la imatge personal com a eina per a l’autoestima.Tots els projectes aportaven algun tipus de benefici social o mediambiental.

Recomanacions personalitzades