CoBoi seleccionarà 10 projectes per a la segona edició del programa llançadora

L’Ajuntament ha obert una nova convocatòria per seleccionar projectes d’emprenedoria i economia social que passin a formar part de la segona edició de la llançadora de projectes CoBoi, estrenada l’any passat. Les candidatures es poden presentar fins al 24 d’octubre.

Cartell de la segona edició de la llançadora de projectes de Coboi. // Coboi

Cartell de la segona edició de la llançadora de projectes de Coboi // Coboi

Els projectes seleccionats hauran d’estar relacionats amb l’economia social. S’escolliran un total de 10, els quals participaran en el programa llançadora de Coboi (Laboratori Cívic d’Emprenedoria i Economia Social de Sant Boi), ubicat al Casal de Casablanca.

Tots els escollits rebran assessorament especialitzat i tutorització, formació sobre emprenedoria, treball col·laboratiu (coworking) i suport per a la recerca de finançament, entre altres serveis. L’objectiu és que mentre estiguin a la llançadora de CoBoi defineixin, concretin i facin viables les seves idees de negoci.

La convocatòria estarà oberta fins al 24 d’octubre i va adreçada tant a persones de Sant Boi com de la resta del Baix Llobregat. Les sol·licituds es poden presentar a través de la pàgina web de l’Ajuntament, l’Oficina Municipal d’Atenció al Públic de la Casa de la Vila i el Casal de Casablanca.

Primer any superat

La primera edició del programa CoBoi creat al desembre de 2012 va proporcionar suport durant l’any passat a 10 projectes relacionats amb temàtiques tan diverses com els jocs de rol col·laboratius, la ramaderia per a la prevenció d’incendis, la marxa nòrdica, el lloguer social o la imatge personal com a eina per a l’autoestima. Tots els projectes aportaven algun tipus de benefici social o mediambiental.

Les persones participants en aquella primera edició van valorar, en l’acte de cloenda de la iniciativa, que el programa llançadora els havia aportat, principalment, empenta per a les seves idees, seguretat i una àmplia xarxa de contactes.

Recomanacions personalitzades