L’Ajuntament llença una nova aplicació per a telèfons mòbils i tauletes

L’Ajuntament de Sant Boi ha posat en marxa l’aplicació SantBoiApp, que recull l’informació de servei que ofereix el consistori a la seva pàgina web, noves dades com el temps d’espera de l’autobús i obre la porta al comerç electrònic . L’aplicació ja ha estat descarregada per 650 persones en les dues primeres setmanes de funcionament. 

Imatge promocional de la nova aplicació SantBoiApp . // Ajuntament de Sant Boi

Imatge promocional de la nova aplicació SantBoiApp . // Ajuntament de Sant Boi

El nou canal d’informació institucional impulsat per l’Ajuntament és una aplicació mòbil anomenada SantBoiApp. Utilitza una tecnologia senzilla i accessible que permet navegar per arribar a qualsevol informació de manera ràpida i còmoda, i en aquesta aplicació recull les informacions de l’Ajuntament, així com esdeveniments, activitats i la oferta de serveis de la ciutat en matèries tant diverses com educació, cultura, esports, treball i empresa, compres, salut, casals i atenció a les persones, entre altres.

L’aplicació també permet consultar el temps que falta per l’arribada de l’ autobús a cada parada i ofereix informació a temps real sobre el trànsit i la situació meteorològica. També hi ha botons per trucar la policia i altres serveis d’emergència i dades sobre les farmàcies de guàrdia, els aparcaments públics, la cartellera de cinema, els allotjaments i els principals llocs d’interès històric i cultural del municipi.

Comerç electrònic a l’app

Aquest nou servei municipal també és una eina perquè els comerços i les empreses de la localitat donin a conèixer els seus productes a la clientela, puguin oferir serveis de venda on line i s’iniciïn en les fórmules del comerç electrònic. Per això, les associacions de comerciants El Carrer i Sant Boi, una gran botiga han estat implicades en el desenvolupament de l’aplicació, que ha estat obra de l’empresa local SM2K.

SantBoiApp es pot descarregar a Google Play (sistema operatiu Android) o App Store (iPhone). També s’hi pot accedir a través d’una pàgina web. La posada en marxa de SantBoiApp és una nova plasmació del nou model comunicatiu del govern municipal. Amb l’arribada de Lluïsa Moret a l’alcaldia s’ha dut a terme la remodelació de la revista municipal Viure Sant Boi, que el passat mes de setembre va estrenar un nou format. Ara, amb el llançament de l’aplicació per a telèfons mòbils el consistori tracta d’arribar als ciutadans usuaris habituals de telèfons mòbils i tablets.

Recomanacions personalitzades