El PSC presenta una candidatura que consolida l’equip actual i inclou algunes cares noves

El PSC de Sant Boi dóna el tret de sortida a la campanya electoral amb la presentació de la llista electoral liderada per Lluïsa Moret. La majoria de regidors de l’actual equip de govern repeteixen excepte Montserrat Mirabent, Celso González i Josefa Zapata que deixen pas a noves cares com Salut González i Laura Solís. 

El PSC va presentar l'equip que forma la llista electoral a la masia de Can Julià // PSC Sant Boi

El PSC va presentar l’equip que forma la llista electoral a la masia de Can Julià // PSC Sant Boi

Els socialistes han confeccionat una llista electoral que manté la majoria dels noms que han treballat durant l’últim mandat, en el que s’ha produït el relleu de Jaume Bosch a Lluïsa Moret. La nova candidata, que s’enfronta per primer cop a les urnes, ho fa, en paraules seves, amb «una combinació perfecta entre la maduresa de l’experiència i la renovació i la força de la joventut».

La renovació entra amb força a la tercera i quarta posició de la llista, que ocupen Salut González i Laura Solís, respectivament. Javier López Herranz, que va entrar fa tot just un any a la sala de plens amb la marxa de l’exalcalde, també guanya pes i passa a ocupar el número 6 de la candidatura.

L’experiència queda en mans de José Ángel Carcelén, que es manté com a número 2 de l’alcaldessa, Juan Antonio Tamayo, que ocupa la cinquena posició de la llista, i Antonia Barragán, número 7 de la candidatura. Elena Amat i José Manuel González Labrador es queden amb la novena i desena posició de la llista, repetint com a regidors si els socialistes aconsegueixen mantenir la representació que tenen actualment a la sala de plens. En el número 8 apareix un nom nou: Marc Aguilà.

Dels actuals regidors de l’equip de govern cauen Josefa Zapata, regidora de Gent Gran; Celso González, regidor de Serveis de Ciutat, Agricultura i Via Pública; i Montserrat Mirabent, regidora de Cultura, Fires i Turisme. Aquesta històrica regidora que ho deixa després d’anys a l’Ajuntament tanca de manera simbòlica la llista en el número 24, juntament amb l’exalcalde, Jaume Bosch, al 25.

L'alcaldessa, LLuïsa Moret, al centre, acompanyada de l'equip que conforma la candidatura del PSC // PSC Sant Boi

L’alcaldessa, LLuïsa Moret, al centre, acompanyada de l’equip que conforma la candidatura del PSC // PSC Sant Boi

L’acte de presentació de les 25 persones que formen la llista del PSC a Sant Boi es va celebrar la nit del dijous 7 de maig, poques hores abans de l’inici de la campanya electoral. Els jardins de Can Julià es van omplir de militants i simpatitzants que van acompanyar a la candidatura socialista.

A més de la presentació de l’equip, l’alcaldessa i candidata a la reelecció, Lluïsa Moret, també va aprofitar l’acte per presentar les línies bàsiques del programa del PSC, centrant-se especialment en «l’educació i la cultura, com a motor de desenvolupament personal i col·lectiu, la recuperació econòmica i l’ocupació».

Llista completa del PSC Sant Boi a les eleccions municipals 2015:

 1. Lluïsa Moret i Sabidó
 2. José Ángel Carcelén Luján
 3. Salut González Martín
 4. Laura Solís González
 5. Juan Antonio Tamayo Fernández
 6. Javier López Herranz
 7. Antonia Barragán Prieto
 8. Marc Aguilà Esteve
 9. Elena Amat Serrano
 10. José Manuel González Labrador
 11. Ascensión (Sensi) Domínguez Recio
 12. María José Jordán Martín
 13. Francisco Javier Nicolás Nicolás
 14. Elisabet Latorre Sendino
 15. José Maria Peinado Ávila
 16. Belén González González
 17. Aitor Caballero Sevillano
 18. Maria Jesús Roca Pérez
 19. Manuel Entrena Ríos
 20. Cristina Muñoz Hernández
 21. Santiago Fernández Mira
 22. Josep Valls i Martí
 23. Carmen Márquez Palma
 24. Montserrat Mirabent i Coll
 25. Jaume Bosch i Pugès

Recomanacions personalitzades