Javier López Herranz pren possessió com a nou regidor del PSC

El nou edil socialista passa a formar part de l’equip de govern com a responsable de tres àmbits d’actuació (Inclusió; Infància, adolescència i família; i Joventut). Javier López Herranz serà també el president del Consell de Districte Ciutat Cooperativa i Molí Nou.

Javier Lopez Herranz va ser felicitat per tots els regidors un cop jurat el càrrec // Maria Roda

Javier Lopez Herranz va ser felicitat per tots els regidors un cop jurat el càrrec // Maria Roda

Javier López Herranz -santboià preocupat per l’infancia, els drets civils, l’educació i la política- ha abandonat el seu lloc de feina com a cap d’Administració i Recursos a la Fundació Marianao, entitat referent en l’àmbit de l’educació a la ciutat, per formar part del govern municipal. López Herranz s’integra així dins de l’equip socialista que vol portar a l’alcaldessa Lluïsa Moret a guanyar les properes eleccions municipals de l’any 2015.

Acompanyat per la seva dona, nombrosos amics i excompanys de feina, Javier López va prendre possessió del càrrec de regidor en un ple extraordinari celebrat aquest dilluns que no va durar més de 10 minuts. El nou edil del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) ocupa la vacant deixada per l’exalcalde Jaume Bosch, que el 10 de maig va ser rellevat en el càrrec per l’actual alcaldessa i posteriorment va renunciar a la seva cadira de regidor.

Expert en projectes socials i comunitaris

Javier López Herranz (Sant Boi, 1969) és llicenciat en Pedagogia per la Universitat de Barcelona (UB). Expert en gestió econòmica de projectes socials i comunitaris, contactes institucionals i captació de fons per entitats socials sense ànim de lucre, ha ocupat des del 1995 diversos càrrecs directius a la Fundació Marianao de Sant Boi.

La renúncia de Jaume Bosch va obrir un procés de renovació de l’organigrama polític i tècnic de l’Ajuntament, on la presa de posessió de Javier López Herranz posa el punt i final. Una de les mesures d’estalvi impulsades per la nova alcaldessa, Lluïsa Moret, ha estat reduir la quantitat de membres de la junta de govern, suprimir el gabinet d’alcaldia i rebaixar el nombre de càrrecs de confiança. L’estalvi es mesura en més de 120.000 euros anuals.

Recomanacions personalitzades