Més de 400 persones gaudeixen de la primera jornada del SoundDays

Significativa assistència de públic a la masia de Can Julià en el primer dels diumenges del cicle SoundDays. Els propers diumenges continuaran les activitats infantils i els concerts vermuts a la masia de Can Julià i a la terrassa del museu Can Barraquer.

El diumenge 12 d’abril es va estrenar la programació SoundDays a la masia de Can Julià. I ho va fer amb una important assistència de públic, tant al taller familiar de descoberta del riu que es va organitzar des de primera hora del matí com al concert aperitiu de la banda Projecte Abbor fet al migdia. En total, més de 400 persones van participar a ambdues activitats segons l’Ajuntament de Sant Boi. El temps va acompanyar i el públic va respondre per gaudir d’aquesta experiència que combina música, natura i patrimoni.

Imatge panoràmica del concert de Projecte Abbor a Can Julià // Ajuntament de Sant Boi

Imatge panoràmica del concert de Projecte Abbor a Can Julià // Ajuntament de Sant Boi

El SoundDays forma part del conjunt d’activitats anomenat Primavera Experience.Tant els tallers com els concerts són gratuïts. L’oferta de tallers familiars del SoundDays inclou propostes relacionades amb el riu Llobregat a Can Julià i amb el passat romà de Sant Boi al museu Can Barraquer. El proper diumenge 19 d’abril l’activitat girarà al voltant de com vestien les dones de l’època romana.

La programació musical posterior anirà a càrrec d’Enric Montefusco, el líder dels Standstill que actuarà acompanyat d’un cor i guitarra acústica. A les setmanes successives es podrà escoltar al cantautor El niño de la hipoteca, la fusió jazz i flamenca de Jazzenko, el pop i soul del duet femení Molsa i la reinterpretació del repertori cultural català de Halldor Man.

Recomanacions personalitzades