Una trentena d’activitats promocionaran la natura, el patrimoni i la cultura durant la primavera

La programació del Primavera Experience recull una trentena d’activitats entre l’abril i el juny al voltant de l’entorn natural, el patrimoni i el món cultural de Sant Boi. Les activitats es plantegen pels veïns de la ciutat però també com una oportunitat d’atreure visitants.

F2015-0050a-primaveraArriba el Primavera Experience i, amb ell, una trentena d’activitats d’oci que tenen per objectiu «gaudir de la natura, el patrimoni i la cultura de la ciutat» durant els caps de setmana d’entre abril i juny, segons indica l’Ajuntament de Sant Boi. La programació recull activitats al riu, a la muntanya de Sant Ramon, a les masies de Can Julià, a la Torre de la Vila -Centre d’Educació Ambiental i Estudi de Residus-, al parc de la Muntanyeta i a les basses de Can Dimoni. S’hi podran fer tallers d’experimentació i descoberta del Llobregat i jugateca ambiental destinada als infants entre altres coses.

La iniciativa també inclou propostes teatrals en la Temporada d’Arts Escèniques, exposicions programades a Can Castells i al Museu Can Barraquer, la Festa Romana de Sant Boi, aperitius musicals SoundDays i la Festa Major.

Ciutadans i visitants

L’objectiu del programa d’activitats Primavera Experience és oferir una oferta cultural i social als ciutadans de Sant Boi però també als visitants que s’apropin fins a la ciutat per omplir el seu temps d’oci en aquesta època de l’any. En aquest sentit s’ha editat un fullet que es podrà trobar als diversos establiments hotelers, restaurants i edificis públics aprofitant el disseny que Kukuxumusu va fer pel plànol turístic de la passada Fira de la Puríssima.

Recomanacions personalitzades