ERC proposa que Sant Boi formi part de l’Associació de Municipis per la Independència

El candidat d’ERC, Miquel Salip, assegura que si els republicans governen Sant Boi l’Ajuntament passarà a formar part de l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) i els càrrecs electes es «posaran a disposició del procés constituent» de Catalunya. 

Imatge de  la trobada // ERC Sant Boi

Imatge de la trobada // ERC Sant Boi

En un dels Diàlegs per un Nou Sant Boi, un cicle de xerrades organitzat per ERC Sant Boi, el candidat republicà a l’alcaldia, Miquel Salip, ha assegurat que si ells governen «Sant Boi formarà part de l’Associació de Municipis per la Independència (AMI)». Segons Salip, la ciutat «no es pot quedar despenjada de la situació nacional que vivim». «Els nostres càrrecs electes es posaran a disposició del procés constituent», indica el líder d’ERC.

La proposta ha estat expressada en una xerrada titulada Ciutat Republicana on ha participat el Síndic de Greuges de la ciutat, Carles Dalmau, en qualitat de convidat. Salip ha defensat una administració local «que sàpiga que és el que demana la ciutadania«. «Treballem i treballarem per una ciutat no participativa, sinó deliberativa, que dialogui amb ella mateixa i es renovi constantment en funció de les necessitats», ha indicat el republicà. Per la seva banda, Dalmau ha explicat que «la gent no demana explicacions ni l’administració les dóna» en l’acte realitzat dimecres 1 d’abril a Can Massallera.

Acte amb Joan Tardà 

L’última sessió dels Diàlegs per un Nou Sant Boi serà el 9 d’abril a les set de la tarda a la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer. La trobada servirà per «presentar les conclusions» dels altres quatre actes que han versat sobre el caràcter local, la cohesió social, la promoció econòmica i la nova administració republicana. Així doncs, s’espera que els republicans expliquin part del seu programa electoral en un acte que comptarà amb la presència del diputat al Congrés Joan Tardà.

Recomanacions personalitzades