«El barber de Sevilla» obre la nova temporada d’arts escèniques a Can Massallera

L’adaptació de l’òpera «El barber de Sevilla» amb la Companyia Òpera Jove de Catalunya és el primer dels espectacles de la nova Temporada d’arts escèniques a Can Massallera. L’obra de teatre «El crèdit», la comèdia «Animals de companyia», el mag Lari, un concert de Lucas Masciano i una coproducció amb el TNC completen el programa fins l’estiu.

La companyia Òpera Jove de Catalunya representa "El barber de Sevilla" arreu de Catalunya // Ajuntament de Sant Boi

La companyia Òpera Jove de Catalunya representa «El barber de Sevilla» arreu de Catalunya // Ajuntament de Sant Boi

«El barber de Sevilla» de Rossini és el primer dels espectacles programats a la nova temporada d’arts escèniques de Sant Boi. Serà aquest diumenge 22 de febrer i anirà a càrrec de la Companyia Òpera Jove de Catalunya, que comptarà amb una orquestra de 40 músics acompanyant per primera vegada als cantants a l’escenari de Can Massallera.

Després d’aquest inici, el programa d’arts escèniques inclou una desena d’espectacles de tots els estils, incorporant per primera vegada un espectacle familiar i una coproducció del Teatre Nacional de Catalunya (TNC) amb la plataforma de teatres municipals Teatres en Xarxa, de la qual forma part Can Massallera.

El programa inclou l’espectacle de clown «Sense solta» i un concert del músic Lucas Masciano el 15 de març; la comèdia negra «Idiota», el 22 de març; l’espectacle familiar «Les princeses també es tiren pets», el 12 d’abril; el concert de violoncels de Sandaran Cello Quartet, el 21 d’abril; la coproducció amb el TNC de «Tirant lo Blanc», el 26 d’abril; «Lari Poppins» del mag Lari, el 15 de maig; la comèdia «El crèdit» de Jordi Boixaderas i Jordi Bosch sota la direcció de Sergi Belbel, el 20 de maig en el marc de la Festa Major; i, per últim, el 14 de juny, la comèdia «Animals de companyia», que actualment s’està representant al Capitol dirigida per la baixllobregatina Estel Solé.

Els preus de les entrades són d’entre 14 i 18 euros, depenent de l’espectacle. Es poden comprar anticipades a Ticketea i amb preus reduïts per estudiants, majors de 65 anys, socis del TresC i amb el carnet de la biblioteca. També hi ha disponible un abonament de 50 euros per veure «El barber de Sevilla», «Idiota», «Tirant lo Blanc», «El crèdit» i «Animals de companyia».

Recomanacions personalitzades