Comença el cicle SoundDays que uneix música, natura i patrimoni

El SoundDays proposa gaudir del patrimoni local, la natura i la música a diferents localitzacions de Sant Boi. A partir del diumenge 12 d’abril es faran tallers familiars i posteriorment un concert amb aperitiu amb artistes com Enric Montefusco i El Niño de la Hipoteca.

SoundDays (2015)El SoundDays és una nova iniciativa que es farà tots els diumenges entre el 12 d’abril i el 17 de maig on es proposa a les famílies «participar en un taller i, a continuació, assistir a un concert aperitiu», segons explica l’Ajuntament de Sant Boi, organitzador de l’esdeveniment.

Totes les activitats són gratuïtes i tenen «la cultura i el medi ambient local» com a protagonistes. La proposta es planteja com una forma de «gaudir del patrimoni, la natura i la música de manera relaxada, a prop de casa i en entorns singulars». Les activitats es faran en localitzacions com el Museu Can Barraquer o el Centre d’Interpretació de la masia Can Julià. De fet, els tallers familiars estaran ambientats en la descoberta del riu Llobregat, la seva formació i la fauna més comuna de l’entorn. També es faran tallers al voltant del passat romà de Sant Boi, parant atenció a com vestien les dones de l’època i a quins jocs jugaven els nens.

Musicalment es comptarà amb artistes com Enric Montefusco, líder dels Standstill que actuarà acompanyat d’un cor i una modesta instrumentació; el cantautor El Niño de la Hipoteca, àcid i amb sentit de l’humor; el nou talent Jazzenko, que fusiona jazz i flamenc; el duet femení Molsa, que fa un elegant pop i soul; l’islandès Halldor Mar, que reinterpreta temes del repertori cultural català; i Projecte Abbor, una banda de versions amb tocs de jazz.

Recomanacions personalitzades