El nou FC Santboià de Juan Camilo Vázquez comença a entrenar

El nou projecte que lluitarà per tornar el Santboià a Tercera ja s’ha posat en marxa. L’equip està molt renovat respecte a l’any passat i només segueixen cinc jugadors de la temporada passada. 

Jugadors sota les ordes de Torres en la primera sessió d'entrenament // David Ferrer ( fcsantboia.cat )

Jugadors sota les ordes de Torres en la primera sessió d’entrenament // David Ferrer ( fcsantboia.cat )

Amb energies renovades i moltes cares noves, el Futbol Club Santboià torna a la feina. L’equip, que aquesta temporada estarà entrenat per Juan Camilo Vázquez, ja ha començat els entrenaments. Tot i això, la disputa del Campionat d’Europa de Pentatló Modern ha fet que només es pugui realitzar, de moment, un entrenament al Joan Baptista Milà, on es realitza part de la competició de caire internacional. Les sessions s’estan fent a les instal·lacions del FC Casablanca.

Joan Torres, preparador físic que va coincidir amb Vázquez al Viladecans, ha dirigit la primera sessió d’entrenament. L’equip que lluitarà per tornar a Tercera tindrà moltes cares noves respecte al que l’any passat va baixar de categoria. De fet, només cinc integrants de la plantilla de la temporada passada seguiran a la disciplina del conjunt santboià.

El primer partit, contra el Sant Andreu

La competició començarà ben d’hora per al Santboià. El proper dilluns dia 4 a les 20 hores l’equip rebrà a l’estadi al Sant Andreu, equip de 2a B, per tal de disputar la primera eliminatòria de la Copa Catalunya. La pretemporada enfrontarà als santboians contra equips exigents com l’Europa o el Rubí.

Recomanacions personalitzades