Juan Camilo Vázquez serà el nou entrenador del FC Santboià

El jove tècnic de 39 anys arriba del Viladecans, on s’ha quedat a les portes de pujar a Tercera. Vázquez ja va estar vinculat al Santboià com a segon entrenador. Carmona i Joel Martínez, noves incorporacions de l’equip. 

Juan Camilo Vázquez // FC Santboià

Juan Camilo Vázquez // FC Santboià

Després del descens de la temporada passada, el Futbol Club Santboià ja comença a preparar l’equip que el pot fer tornar a Tercera. Un vell conegut de l’afició santboiana, Juan Camilo Vázquez, serà el nou entrenador de l’equip en substitució d’Albert Poch.

Vázquez arriba després de 4 temporades al Viladecans, on ha aconseguit l’ascens a Primera Catalana i s’ha quedat a les portes de l’ascens a Tercera, on aquest any ha perdut la promoció d’ascens contra el Sabadell «B». Natural de l’Hospitalet, el jove entrenador de només 39 anys ja va formar part del Santboià les temporades 1997-1998 i 1999-2000 com a segon entrenador de Basilio Camacho.

Comença el mercat de fitxatges

El Santboià ja s’ha començat a moure en el mercat del futbol català i ha signat les dues primeres incorporacions: el defensa Javier Carmona i el davanter Joel Martínez. Martínez ha jugat les últimes quatre temporades al Martinenc i es va formar a la Gramanet. En l’última temporada ha marcat 4 gols en 31 partits disputats (11 com a titular).

Carmona arriba procedent del Vista Alegre de Castelldefels, on ha estat titular habitual. Fa un anys va jugar al Marianao Poblet. A més d’aquestes incorporacions, els vermells han aconseguit la renovació del defensa Jaime i del migcampista Libo.

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

Recomanacions personalitzades